Undo randomly stops working

I have this issue where undo will stop working and I can't go backwards anymore. It can happen at anytime. Like for example I just froze a midi track and then rendered it and then when I went to undo (to go back to the midi state) nothing happened. In the Edit menu it said "Custom Undo" in the menu for Undo.

 

I've notice it happen a lot when I play with some devices, it'll just stop working. Has been doing this for as long as I can remember (since Live 8?)

I've only just decided to report it however.

What's the deal?

Dom

4 followers

Dom Murphy 3 years ago | 0 comments

3 answers

  • Meikee Magnetic
    contribution
    1 answer
    1 vote received
    1 vote

    I have the same problem once I upgraded to 8.4 the other
    Day. Did you figure out the solution?

    2 years ago | 0 comments
  • dansidrat
    contribution
    1 answer
    1 vote received
    1 vote

    I can't seem to undo edits to MIDI data at all and I'm using the latest version available of Live 9 Lite.

    This is a worrying issue, as it's very debilitating. I was considering upgrading to the full version, but unless this problem is fixed, I think it's a major drawback for a piece of software, which really should have this basic functionality all sorted by now.

    Can you guys guarantee this will be fixed in the next update, please?

    6 months ago | 0 comments
  • pr0fessor
    contribution
    2 answers
    2 votes received
    1 vote

    just started happening for me.  No M4L in place.  Also, the controller data seems to be behaving weird, as if it's receiving new data but it's not.  

    27 days ago | 0 comments

You need to be logged in, have a Live license, and have a username set in your account to be able to answer questions.

Answers is a new product and we'd like to hear your wishes, problems or ideas.