Ableton Live User Group Macedonia

About the Group:

Македонија Ableton корисничка група е заедница на електронски музички продуценти, диџеи, уметници и ентузијасти од различни жанрови. Оваа група претставува храм за електронска музика во која што ќе можете да ги доставувате сите ваши идеи, мислења и креативни проекти на кои што ќе следи соодветен фидбек од страна на членовите.Групата е наменета единствено за корисници на Ableton Live, па доколку сте вие еден од нив тогаш вашето присуство е добредојдено.Ова е шанса да се биде дел од голема амбиција и стремеж кон остварување на вашите Ableton визии поврзани со електронската музика. Во оваа група ќе пронајдете личности кои во иднина би биле потенцијани соработници при процесот на креативно создавање и нормално со тоа и стекнување нови пријателства базирани на заеднички интереси и цели.

П.С. “Ako e Live нека биде Ableton Live”

Organizer:

Aleksandar Bekcic

Facebook