Anyone having problems controlling Ableton Live 9.5 with the Maschine MK1?

After updating to 9.5 I cant control Ableton by using my Maschine anymore. 

 

Somebody experiencing the same thing?

 

 

3 followers

Plubab 1 year ago | 0 comments

4 answers

  • Leiam
    contribution
    2 answers
    2 votes received
    1 vote

    Yeah, I am.

    1 year ago | 0 comments
  • Leiam
    contribution
    2 answers
    2 votes received
    1 vote

    Just sorted it by copying my 'Maschine' folder from the 'MIDI Remote Scripts' folder on the old version of Ableton into the new versions 'MIDI Remote Script'

    I also re selected 'Maschine' in preferences 'midi sync'.

    All works now in Yosemite.

    1 year ago | 0 comments
  • faxmodem
    contribution
    3 answers
    3 votes received
    1 vote

    Had the same prob. Solved the issue for me to. thx

    1 year ago | 0 comments
  • faxmodem
    contribution
    3 answers
    3 votes received
    1 vote

    Took me 3 days to find out that live upgraded to 9.6 (Prefrences: Automatic update). And Templates no working anymore. Reinstalled the whole mess (maschine and live), what left me with Live 9.5 . Placed the "midi remote scripts" in mentioned folder and selected "ableton live v2" in the controller editor. Mostly working again.

    This is a pain in the neck! Guess with a Push, these problems would not accur, sorry Native..

    9 months ago | 0 comments

You need to be logged in, have a Live license, and have a username set in your account to be able to answer questions.

Answers is a new product and we'd like to hear your wishes, problems or ideas.